درمان میگرن به روش طب سنتی
درمان میگرن به روش طب سنتی
سردرد در طب ایرانی سودا نام دارد که تقسیم بندی آن با طب مدرن فرق دارد اما شباهت هایی نیز با هم دارند.

درمان میگرن به روش طب سنتی

درمان میگرن به روش طب سنتی _ سردرد در طب ایرانی سودا نام دارد که تقسیم بندی آن با طب مدرن فرق دارد اما شباهت هایی نیز با هم دارند.
در طب ایرانی میگرن به چندین نوع از جمله میگرن سرد، گرم، تر، خشک و با مشارکت معده یا رحم یا به دلیل حالات روحی و روانی تقسیم می شود.

درمان سردرد در طب سنتی

طب سنتی برای هر یک از این سردردها بر اساس مزاج و یا سن فرد یک نوع درمان متفاوت ارایه می کند چون در طب مدرن بیماری را درمان می کنیم اما در طب سنتی بیمار درمان می شود یعنی درمان هر فرد با فرد دیگر فرق می کند.
سردردهای گرم یعنی اینکه فرد به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب و یا مصرف یک نوع ماده غذایی گرم به سردرد مبتلا می شود.
و در خصوص سردردهایی که به دلیل مشکلات معده ایجاد می شوند ، این نوع سردردها با مصرف موادی مانند پیاز یا سیر و یا در اثر پرخوری شدت می گیرند.
سردرد به دلیل مشکلات روحی و یا رحمی نیز از دیگر سردردهای شایع است که سردرد به دلیل مشکلات رحمی در هنگام عادت ماهیانه ایجاد می شود.

درمان میگرن

ابتدا باید سلامتی حفظ شود یعنی راه های پیشگیری اجرا شود که در این مورد مواردی از جمله هوا، مواد غذایی، خواب ، ورزش و دفع مواد زاید از بدن لحاظ می شود.
پس باید بهداشت فردی رعایت و عوامل ایجاد کننده میگرن حذف شود.
درمان میگرن در طب سنتی بسته به نوع سردرد و بیمار، با تجویز مواد غذایی خاص، مصرف دارو شامل گیاهی، حیوانی مانند روغن کوهان شتر یا شتر مرغ و مواد معدنی مانند نمک و اعمال دستی از جمله حجامت، زالو درمانی و ماساژ انجام می شود.
طب سوزنی جزو طب مکمل حساب می شود و در صورت نیاز برای درمان میگرن استفاده می شود.
طب سنتی یک تخصص در پزشکی است و مردم نباید به مراکز غیر معتبر مراجعه کنند.

  • نویسنده : علی کیان پور
  • منبع خبر : تیم طراحی بادی کلاب